Què és

Sobre Cool Off

L’objectiu de les nostres colònies és que els nens i nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i passant-s’ho bé. És per això que hem procurat no passar per alt cap dels factors que considerem claus per garantir que els vostres fills passin una setmana inoblidable amb nosaltres.

El dia a dia a les nostres colònies ha estat dissenyat acuradament per tal de garantir que els nens gaudeixin de les activitats planificades a la vegada que aprenen anglès. A part d’aprendre nou vocabulari i estructures en anglès, treballarem valors molt importants, com la tolerància, el respecte, la integració… I coneixerem noves maneres de viure i de pensar.

L’homogeneïtat de nivells farà que els vostres fills puguin treure més profit d’aquestes estades, ja que sabem perfectament de quins continguts lingüístics disposen i això ens permet reciclar-los i optimitzar-los per seguir aprenent.

D’aquesta manera aconseguim el millor resultat en el procés d’immersió lingüística i ens assegurem l’adequació del material pedagògic i dels continguts a les capacitats dels grups.

refrescat