Què és

L’objectiu de les nostres colònies és que els nens i nenes aprofitin l’estiu mentre aprenen anglès gaudint i fent activitats en un entorn privilegiat. És per això que hem tingut en compte tots els factors que considerem clau per garantir que els vostres fills passin una setmana inoblidable amb nosaltres.

El Departament Pedagògic de Kids&Us ha dissenyat acuradament el dia a dia de les nostres colònies per tal de garantir que els nens i nenes gaudeixin de les activitats planificades mentre aprenen anglès. A part d’aprendre nou vocabulari i estructures en anglès, treballarem valors molt importants, com la tolerància, el respecte i la convivència. I mitjançant la temàtica de la setmana coneixerem noves maneres de viure i de pensar

L’homogeneïtat de nivells farà que els vostres fills puguin treure més profit lingüístic d’aquestes estades, ja que sabem perfectament quins continguts han treballat en els nostres cursos i això ens permet optimitzar-los i consolidar-los per seguir construint una base sòlida en anglès.

És així, amb l’homogeneïtat de nivells i el disseny dels continguts que treballem, com aconseguim el millor resultat en el procés d’immersió lingüística. Ens assegurem en tot moment que el material pedagògic i els continguts s’adaptin perfectament a les capacitats lingüístiques i cognitives dels grups d’edat.